Balónová show oživí každý program pre deti

Balóny deti milujú. A ešte keď sa z balónov stanú zvieratá či iné postavičky a to z rúk milého klauna, úprimná detská radosť je na svete.

Balónové zvieratká ako darček

Modelovanie z balónov patrí medzi obľúbené sprievodné aktivity na akomkoľvek type podujatia pre deti. Zvieratká a postavičky z balónov potešia na dňoch detí, firemných akciách, karnevaloch či ako bonusový program na kúpaliskách a aquaparkoch.

Vytvoriť zvieratko, postavičku či kvietky z balóna sa dá zo špeciálnych modelovacích balónov. Na väčších podujatiach s množstvom detí sa modelujú zvyčajne jedno-balónové postavičky. Z balóna sa v priebehu pár sekúnd stane opica, žirafa, lietadlo, kvetinka, autíčko či koník. Deti si vymodelované postavičky môžu dotvoriť a domaľovať fixkou.

Modelovanie balónov ako workshop

Balóny deti milujú nielen dostať, ale sa s nimi aj hrať. A práve preto je modelovanie z balónov ideálne aj ako workshop pre deti. Niet väčšej radosti ako keď sa dieťa naučí samo si vymodelovať jednoduchšie zvieratko. Tento model sprievodnej akcie je možné využiť v prípade menšieho množstva detí, kedy má animátor dostatok času venovať sa každému dieťaťu individuálne.

 Naša balónová show rozhodne vyčarí úsmev na tvárach všetkých detí. Stačí nás kontaktovať a radi vám o tomto sprievodnom programe poskytneme bližšie informácie.


Náš klaun vám príde modelovať balóniky na akúkoľvek príležitosť. Neváhajte nás kontaktovať:

agenturamaxifun@gmail.com

0911 670 255

balonova-showjpgjpg  zvieratka-z-balonovjpgjpg

klaun-balonova-showJPG  modelovanie-z-balonovJPG