Najväčšia oslava Dňa matiek

Míľa pre mamu je zábavné podujatie pre celé rodiny, ktoré sa už tradične každý rok koná v sobotu v predvečer Dňa matiek. Podujatie každoročne organizuje Únia materských centier ako najväčšiu oslavu Dňa matiek na Slovensku.

Míľa pre mamu sa koná vo všetkých mestách v jeden deň. Cieľom je, aby sa v jeden deň všetky materské centrá naraz spojili. A to nielen na Slovensku, ale aj v zahraniční. Od svojho prvého ročníka až po súčasnosť je hlavným cieľom Míle pre mamu osláviť materstvo a vzdať úctu všetkým matkám bez rozdielu veku. V tomto roku padla najväčšia oslava Dňa matiek na sobotu, 12. mája.
 
Míľa pre mamu nemohla chýbať ani vo Vrábľoch. Materské centrum Chrobáčik  pripravilo popoludnie plné zábavy, súťaží, hudby a úrimnej detskej radosti. Počasie pred začiatkom podujatia príliš neprialo a na Park kpt. Nálepku sa spustili dažďové kvapky. Napokon sa však počasie umúdrilo, vykuklo slniečko a park sa zaplnil množstvom detí a rodičov.

My sme mali tú česť byť súčasťou tohto skvele pripraveného podujatia. Deti sme potešili balónovými kvetinkami a zvieratkami a glitrovým tetovaním. 

glitrove-tetovanieJPG 

klaun-balonova-showJPG